水域
Zeovit HK

返回   水域 > 水域討論區 > 設備及DIY討論
使用者名稱
密碼

主題工具 顯示模式
舊 2002-08-25, 10:20 PM   #1
???
??????

註冊日期: Jun 2002
您的住址: Kowloon
酷 水冷機

小弟想買一個水冷機 for 400L~500L 水, 唔知有咩 brand 推介呢?
最好有 web site 睇睇。 唔知 made in China 的 chiller 掂唔掂呢?
幾$$ 左右? budget 有限
??? 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2002-08-25, 11:20 PM   #2
???????
??????????

??????? 的頭像

註冊日期: May 2002
您的住址: 香港
如果預算有限的話....買日新同海利最好.......兩隻機我覺得差不多價錢在水冷中計已經算是最便宜的了。

海利網 http://www.hailea.com/index.htm
??????? 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2002-08-26, 11:11 PM   #3
???
??????

酷

請問"日新"有冇 web site 睇下呢? Thank you!!
舊 2002-08-26, 11:26 PM   #4
???????
??????????

??????? 的頭像

註冊日期: May 2002
您的住址: 香港
我都想搵.........
??????? 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2002-08-27, 12:41 AM   #5
FAI
??????

您的住址: HK
日新Website

FAI 目前離線   回覆時引用這篇文章
舊 2002-08-27, 08:56 PM   #6
???
??????

Thank you very much!!

主題工具
顯示模式

發表規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附加檔案
不可以編輯您的文章

論壇啟用vB 代碼
論壇啟用表情圖標
論壇啟用[IMG]代碼
論壇啟用HTML代碼
論壇轉頁

所有時間均為 +8. 現在的時間是 12:13 PM.